Rehabilitació oral - pròtesis

Una boca que transmeti salut, confort i benestar,

El nostre objectiu és oferir-li els tractaments dentals protèsics més actuals, amb els materials i tècniques més innovadores que disposem per donar funció i estètica de manera simultània.

Les pròtesis poden ser per reconstruir les dents o per substituir dents perdudes. Poden ser unitàries (substituir una sola dent), parcials (substituir diverses dents) o completes (Substituir totes les dents). Així mateix, poden ser:

  1. Amovibles (de treure i posar): Esquelètic i pròtesis parcials o completes
  2. Fixa: El pacient no se la pot treure i es recolza sobre les dents que hi ha a la boca
    (ponts, carilles, incrustacions, corones) o sobre implants

Tipus de pròtesi sobre implants:

Existeixen diferents maneres de reposar les dents que falten amb implants. Són pròtesis que poden ser desmuntades per l’odontòleg però són fixes pel pacient.

  1. Corones unitàries: Quan només falta una dent; l’implant substitueix a l’arrel i es col·loca una corona de metall-ceràmica sobre el mateix.
  2. Ponts sobre implants: Per substituir un tram de diverses dents es col·loquen menys implants de les dents que falten, i sobre ells, es realitza un pont.
  3. Pròtesi d’arcada completa: Quan falten totes les dents d’una o d’ambdues arcades.
    Existeixen diferents tipus de pròtesis segons sigui necessari més o menys suport labial, de teixits tous i durs ( Pròtesi de metall-ceràmica o de ceròmers, pròtesi híbrida o sobredentadura. Aquesta última és amovible però suportada per 2 o 4 implants. )

FINANÇAMENT

Oferim financiació fins a 12 mesos sense interès (en aquest cas no s'aplicarà cap descompte)

Sant Llàtzer 62

17600 Figueres

972 500 651

Truca'ns

De 9h a 21h

Atenció telefònica

Escriu-nos!

infoconsulta@clinicadentalisern.com