Ortodòncia

L'ortodòncia és molt més que moure o alinear les dents. El sistema masticatori està format per músculs i tendons, genives, os, dents, lligaments i articulacions. Un bon tractament d'ortodòncia requereix estudiar a fons tots els components i aconseguir que funcionin amb harmonia.

Tecnologia innovadora:

El sistema Damon ha revolucionat del tot l'ortodòncia actual.

Es tracta de la utilització de brackets d'autolligat passiu que, combinats amb arcs d'alta tecnologia, creen un sistema de baixa força i baixa fricció que permet que el moviment dentari sigui més ràpid.

Altres estils d'aparells utilitzen elàstics o clips actius que "traven" els arcs. Aquests elàstics o clips poden actuar com a fre, causant fricció i pressió, de manera que el tractament resulta més lent i menys còmode.

 

Somriures bonics:

El sistema Damon utilitza una singular filosofia de tractament que va més enllà del simple fet d'alinear les dents, busca la creació de somriures amplis i bonics.

Té en compte la cara de cada pacient, el seu perfil i d'altres factors.

 

Comoditat

El sistema Damon utilitza brackets sense lligadures que redueixen la pressió a les dents, i permet així que es moguin de manera més còmoda cap a la seva posició correcta. Aquest innovador enfocament del tractament d'ortodòncia garanteix una major comoditat durant tot el tractament.

 

Ortodòncia Abans - Clínia Isern

Ortodòncia Després - Clínia Isern

I recorda....

Una bona col·locació de les dents i un bonic somriure pot millorar l'autoestima i la confiança en un mateix a qualsevol edat.

Mai no és massa tard per tenir un bon aspecte i sentir-se bé.

  1. Millora l'estètica i l'ajustament de la mossegada
  2. Utilitzem les tècniques més actuals
  3. Utilitzem les tècniques més discretes

Els problemes de malposició dentària són molt freqüents. Més d'un 20% de la població pateix alguna desviació en la seva mossegada. D'acord amb el diagnòstic realitzat, el nostre ortodoncista desenvoluparà un pla de tractament adequat a les teves necessitats.

A part dels brackets metàl·lics clàssics, també disposem de:

  • Ortodòncia amb brackets estètics ceràmics: En ser del mateix color que les dents, aconsegueixen passar més desapercebuts. El seu material ceràmic manté el color durant el tractament, afavorint-ne l'estètica i discreció.
  • Ortodòncia amb el sistema Invisiling®.: Sense brackets ni filferros, utilitzem fèrules transparents imperceptibles per corregir l'alineació de les dents. És la nostra tècnica més discreta.

FINANÇAMENT

Oferim financiació fins a 12 mesos sense interès (en aquest cas no s'aplicarà cap descompte)

Sant Llàtzer 62

17600 Figueres

972 500 651

Truca'ns

De 9h a 21h

Atenció telefònica

Escriu-nos!

infoconsulta@clinicadentalisern.com