Blanquejament dental

És la técnica més conservadora per tractar les decoloracions de les nostres dents. L’objectiu és eliminar les coloracions dentals causades per agents extrinsecs o intrinsecs. El procediment blanquejador és eficaç a la majoria de les dents decolorades. El grau de blanquejament variarà d'un pacient a un altre, depenent de l'estructura de les dents. Les taques més fosques, com les causades per antibiòtics, són més difícils o inclus no es poden blanquejar.

En què consisteix el blanquejament?

El sistema de blanquejament a la clínica pot blanquejar espectacularment les seves dents. El procediment és molt senzill. Comença amb la preparació de cobrir els llavis i genives, deixant únicament les dents exposades. El dentista aplica el gel blanquejador que ha sigut dissenyat especialment per fer-se servir amb làmpades de blanquejament. La llum i el gel actuen conjuntament per penetrar suaument a les dents, dissolent taques i aclarint la coloració. Amb la cura adequada i el manteniment del blanquejament, el seu somriure pot brillar durant anys.

 

Què causa la decoloració a les dents?

Hi ha moltes causes. Les més usuals són l'envelliment i el consum de substàncies que provoquen taques, com el cafè, té, begudes de cola, tabac, vi negre, etc. Durant la formació de les dents, el consum de tetraciclina (he borrato: determinats antibiotics) o l'excés de fluor també poden ocasionar decoloració dental.

 

Qui pot beneficiar-se del blanquejament dental?

Gairebé tothom. Però, el tractament pot no ser eficaç en algunes persones. L'odontòleg podrà determinar si és vostè un bon candidat per aquest procediment, mitjançant un examen oral minuciós i una valoració de tonalitat.

 

És segur el blanquejament?

Sí. Extenses investigacions i estudis clínics indiquen que el blanquejament dental sota la supervisió d'un odontòleg/higienista és segur. No és recomanat a menors de 18 anys ni a dones embarassades o lactants.

 

Hi ha efectes secundaris?

En alguns pacients pot presentar-se sensibilitat durant i després del tractament. La llum genera una calor mínima que és normalment la causa de les molèsties. De vegades es té una sensació de formigueig immediatament després del procediment, però desapareix sempre. Existeix un protocol dessensibilitzant que es pot recomanar abans i després del tractament.

FINANÇAMENT

Oferim financiació fins a 12 mesos sense interès (en aquest cas no s'aplicarà cap descompte)

Sant Llàtzer 62

17600 Figueres

972 500 651

Truca'ns

De 9h a 21h

Atenció telefònica

Escriu-nos!

infoconsulta@clinicadentalisern.com