Implantologia i cirurgia oral (Straumann®).

La falta de dents té solució,

Quan es perden una o diverses dents, es veuen alterats factors com el somriure, la masticació i l'autoestima. També es pot donar una pèrdua del volum ossi i una alteració en l'alineació de les dents.

Els implants dentals són "arrels artificials" que substitueixen l'arrel d'una dent natural perduda, ancorats fermament a l'os maxil·lar. Els implants suporten la pròtesi (futures dents) que podran ser o fixes o removibles.

L'objectiu principal dels implants dentals és substituir les dents perdudes. Ens permeten mastegar amb total comoditat, somriure, parlar i, en definitiva, sentir la mateixa seguretat que amb dents naturals.

 

 

Implantologia - Clínica Isern

Es poden col·locar implants quan hi ha poc os?

La manca d'os ja no és un obstacle per la col·locació d'implants. Hi ha diferents tècniques que permeten regenerar l'os perdut utilitzant substituts ossis i membranes de col·lagen que estimulen la creació de nou os i poder així col·locar els implants.

A la Clínica Dental Isern només podem confiar amb els millors implants del mercat, Straumann, uns implants excel·lents ens proporciones la tranquil·litat que necessitem.

Straumann - Clínica Isern

FINANÇAMENT

Oferim financiació fins a 12 mesos sense interès (en aquest cas no s'aplicarà cap descompte)

Sant Llàtzer 62

17600 Figueres

972 500 651

Truca'ns

De 9h a 21h

Atenció telefònica

Escriu-nos!

infoconsulta@clinicadentalisern.com