Oclusió - disfunció temporomandibular

Les disfuncions de l'Articulació Temporo-Mandibular requereixen d'una visió global del pacient i d'una atenció especial. Una de les més comunes és el bruxisme,

Aquest fenomen es desenvolupa per general durant les hores de son, gran part de les persones no s'adonen d'aquest desordre. Vostè Podria estar dins del nombrós grup de persones amb bruxisme, que estreny i /o rasca (bruxa) les dents durant tota la nit. Sobretot si es desperta amb un mal de cap difós o amb sensibilitat a les dents.

El bruxisme pot causar dolor a les dents i fins i tot mobilitat. Inclús les persones poden arribar a desgastar les seves dents produint unes superfícies planes i zones d'esmalt menys resistent que es poden fracturar més fàcilment. És una activitat neuromuscular que està directament influenciada o relacionada amb factors emocionals i físics com l'estrès, els desordres de la son, mossegades inestables, malposicions dentàries o l'absència de dents.

Es pot realitzar un tractament efectiu i personalitzat per evitar les conseqüències. És efectiu la utilització d'un protector dental anomenat fèrula de descàrrega. Aquest protector evita durant el bruxisme nocturn el contacte entre les dents superiors i inferiors.

També pot ser necessari el tractament conjunt amb el fisioterapeuta.

Pagament total

10 %

10% de descompte si es realitza el pagament del total a l'iniciar el tractament

Joves de 16 a 25 anys

10 %

10% de descompte a joves de 16 a 25 anys 

Majors de 65 anys

10 %

10% de descompte a persones majors de 65 anys

Família nombrosa

10%

10% de descompte en el cas de familia nombrosa (presentant el carnet)

De 10h a 12h

10%

10% de descompte si es visita en la franja horària: 10 a 12 del matí

FINANÇAMENT

Oferim financiació fins a 12 mesos sense interès (en aquest cas no s'aplicarà cap descompte)

Sant Llàtzer 62

17600 Figueres

972 500 651

Truca'ns

De 9h a 21h

Atenció telefònica

Escriu-nos!

infoconsulta@clinicadentalisern.com